RETOURNEREN

 

U bent niet helemaal tevreden met de bestelde artikelen, wat nu? 

Dit is vervelend om te horen maar ook dit kan natuurlijk gebeuren. Wanneer de artikelen bijvoorbeeld kapot aankomen kunt u deze binnen 14 dagen na levering naar ons retourneren. Het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) wordt daarna teruggestort op uw rekening.

Indien u één of meerdere artikelen naar ons terugstuurt zouden wij graag willen weten wat de reden(en) hiervoor is/zijn, op deze manier kunnen wij onze kwaliteit verbeteren en teleurstelling in de toekomst voorkomen. Het retourformulier dient ingevuld mee gestuurd te worden met de retournatie zodat wij dit kunnen verwerken. Zonder retourformulier wordt de retourzending als niet compleet geregistreerd. U zult ook pas terugbetaald worden wanneer de retournatie compleet is.

Download hier het retourformulier.

Wanneer wij uw geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen, krijgt u een bevestiging via de mail. Binnen enkele werkdagen na het verwerken van uw retour ontvangt u het aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten) terug op uw rekening!
Als u een week na het verzenden van uw geretourneerde artikel nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@prankpakket.nl. Vermeldt hierbij uw naam, adres en ordernummer.

Let op: alleen degene die het Prankpakket heeft besteld kan retourneren. Het slachtoffer dus niet.

Retourvoorwaarden

  • Producten dienen in originele én ongebruikte staat geretourneerd te worden.
  • U dient een compleet ingevuld retourformulier mee te retourneren.
  • Retourneren kan binnen 14 dagen na de leverdatum.

Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan de bovenstaande voorwaarden, dan kunnen we uw retour helaas niet verwerken. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Zorg er altijd voor dat u uw verzendbewijs goed bewaard. Retournatie via brievenpost (zonder verzendbewijs/Track & Trace) is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retouren of wanprestaties van derde partijen.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.